×
Info!Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video! Disable Ad-Block for all video sources!" Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !
Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.! Va Multumim!!!
Specie:

Western

27 film găsit
Hellstorm (2015)Filme Online Subtitrate Thomas Goodrich, Kyle Hunt

Un documentar care spune povestea că victorii încă nu vor să știi. Aflați adevărul teribil despre violul, tortura, sclavia și uciderea în masă provoca...

Director: Kyle Hunt

Actori: Gerhard Ausmeier, John DeNugent, Thomas Goodrich

36 Vizualizări 1 Comentariu
The Wind (2018)Film Online Subtitrat Teresa Sutherland

O femeie de câmpie se confruntă cu asprimea și izolarea terenului neimpozat în frontiera de vest a anilor 1800.

Director: Emma Tammi

Actori: Miles Anderson, Caitlin Gerard, Julia Goldani Telles

6,0 Scor IMDB 26 Vizualizări
BIG KILL 2018 FILM SUBTITRAT HD Scott Martin

Big Kill 2018 film subtitrat hd – După moartea soției sale, Jim, contabilul, a venit din Est să se alăture fratelui său în afaceri. Jake și Travis, do...

Director: Scott Martin

Actori: Jason Patric, Lou Diamond Phillips, Christoph Sanders

4,7 Scor IMDB 33 Vizualizări
NEVER GROW OLD 2019 SUBTITRAT HD IN ROMANA Ivan Kavanagh

Never Grow Old 2019 subtitrat hd in romana – Un antreprenor irlandez profită atunci când procurorii preiau un oraș liniștit de frontieră american, dar...

Director: Ivan Kavanagh

Actori: John Cusack, Emile Hirsch, Antonia Campbell-Hughes

5,5 Scor IMDB 74 Vizualizări
For a Few Dollars More (1965) online subtitrat Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Gian Maria Volonté

Director: Sergio Leone

Actori: Doi vânători de recompense, cu aceleași intenții, fac echipa pentru a prinde un haiduc de Vest. Povestea este despre doi cowboy, Monco (Clint Eastwood) și colonelul Douglas Mortimer (Lee Van Cleef), care lucrează împreună pentru a capta personajul negativ numit El Indio pentru care vor primi o recompensă de 10.000 de dolari.

8,3 Scor IMDB 27 Vizualizări
The Wrath of God online subtitrat (1972) Robert Mitchum, Frank Langella, Rita Hayworth

Director: Ralph Nelson

Actori: Un Preotul revoluționar si un Irlandez promit să elibereze un grup de ostatici de militari din America de Sud le este oferita libertatea în cazul în care acceptă să răstoarne un lider militar local.

6,2 Scor IMDB 23 Vizualizări
Django online subtitrat (1966) Franco Nero, José Canalejas, José Bódalo

Director: Sergio Corbucci

Actori: Un om intră într-un oraș si este prins între două facțiuni rivale, KKK si o gasca de bandiți mexicani. Acest om este Django, iar el este prins într-o luptă împotriva ambele părți. Django are un plan de răzbunare. Cu piesa muzicala din titlu dependent de atragatoare efectuata de Rocky Roberts, “Django”, a făcut un star internațional din Franco Nero, și, împreună cu trilogia lui Leone Man With No Name, a stabilit Spaghetti Western ca un gen popular pe plan internațional.

7,3 Scor IMDB 18 Vizualizări
BANDIDAS 2006 – FILM ONLINE SUBTITRAT : Joachim Rønning, Espen Sandberg

Director: : Joachim Rønning, Espen Sandberg

Actori: : Vizionati Bandidas - Banditele (2006) film online subtitrat in romana.Mexic, anul 1880. Sara Sandoval este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez (Penelope Cruz) cea a unui fermier sărac. Cele două tinere n-au nimic în comun în afară de originea lor mexicană, însă amândouă sunt aruncate de soartă în același vârtej de aventuri. Cu ajutorul lui Quentin Crooke (Steve Zahn), un tânăr și idealist detectiv din New York, cele două îi zădărnicesc planurile lui Tyler Jackson (Dwight Yoakam), un om de afaceri care vrea să îi deposedeze pe mexicani de pământurile lor pentru a construi o cale ferată.Vizionare placuta!

5,7 Scor IMDB 35 Vizualizări
The Train Robbers 1973 online subtitrat gratis Burt Kennedy

Director: Burt Kennedy

Actori: In acest film vechi Western numit The Train Robbers subtitrat gratis o doamna pe nume Lowe (Ann-Margret), care este o văduvă atractiva, vrea să recupereze o jumătate de milion de dolari în aur care soțul ei ia a furat în timpul asaltului asupra unui tren. Lane (John Wayne), este atras de recompensa oferită de 50.000 $, si decide pentru a o ajuta. In colaborare cu prieteni lui.

6,4 Scor IMDB 15 Vizualizări
The Good, the Bad and the Ugly 1966 online hd subtitrat in romana Luciano Vincenzoni, Sergio Leone

Director: Sergio Leone

Actori: The Good, the Bad and the Ugly film hd incepe cu o înșelătorie intre trei vânători de recompense cand se alătură doi oameni într-o alianță incomodă împotriva unei a treia într-o cursă pentru a găsi o avere în aur îngropat într-un cimitir la distanță. In timpul razboiului civil american (1861-1865), trei vânători de recompense pornesc în căutarea unei comori pe care nici unul dintre ei nu o poate găsit fără ajutorul celuilant. Deci, ei lucrează împreună pentru a obține prada.

8,9 Scor IMDB 10 Vizualizări
×

Ofera-ne un like !