Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD | Film Online Subtitrat Gratis HD Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD | Film Online Subtitrat Gratis HD
Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD
Votul tau:
Fii primul care voteaza.
5,1 Vot IMDB 122 Vizualizari

Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD

In filmul Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD este vorba despre un baietel care, in speranta ca va scapa de cosmaruri, fură un dreamcatcher de la vecinul misterios, iar familia se vede nevoita să-l salveze de o entitate demonica. Foarte bine intentionat, Luke îl duce pe fiul său, Josh, împreună cu iubita sa, psihoterapeutul Gail, in padure. Nici nu apuca sa iasa din mașină, ca si incep vocile sa-i vorbeasca, apoi lucrurile se înrăutățesc.

Odata ce tatal sau revine in oras pentru munca, Josh începe să aibă coșmaruri groaznice cu mama sa moarta. Gail incearca să fie intelegatoare, întrucât comportamentul lui pare să fie tot mai haotic, iar într-o zi, în timpul unei drumetii, intalneste o doamna amabilă, pe nume Miss Ruth, care ii “arata” o lume cu totul nouă.Dreamkatcher (2020) Film online subtitrat in Romana HD.

  • Comentarii
  • Detalii