Specie:

Biografie

94 film găsit
EL ÁNGEL 2018 ONLINE SUBTITRAT Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego

Director: Luis Ortega

Actori: El Ángel 2018 online subtitrat – Această dramă urmărește povestea un hoț inofensiv, dar profund sinistru, ale cărui nelegiuiri escaladează exponențial atunci când devine prieten cu un criminal de carieră. Cârlionții blonzi și ochii albaștri angelici ai lui Carlitos, un tânăr de 17 ani, contrazic sufletul său confuz și violent. De la o vârstă fragedă, el a furat doar pentru că a putut, o fascinație de care nu a putut scăpa, spre întristarea părinților săi iubitori și cinstiți. Când îl întâlnește pe Ramon la noua sa școală, Carlitos este imediat atras de el, iar împreună cei doi se vor angaja într-o călătorie plină de descoperiri, iubire și crimă. El Ángel 2018 online subtitrat

7,2 Scor IMDB 48 Vizualizări
Fighting with My Family (2019) film online subtitrat Dwayne Johnson, Lena Headey, Vince Vaughn

Director: Stephen Merchant

Actori: A former wrestler and his family make a living performing at small venues around the country while his kids dream of joining World Wrestling Entertainment.

7,7 Scor IMDB 29 Vizualizări
Becoming Jane 2007 subtitrat in romana Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters

Director: Julian Jarrold

Actori: Filmul Becoming Jane este un portret biografic al unei femei cu faimă Jane Austen și romantismul ei cu un tânăr irlandez. Este anul 1795 și tanara Jane Austen (Anne Hathaway) este un scriitor feisty în vârstă de 20 de ani, în curs de dezvoltare, care vede deja o lume dincolo de clasă și comerț, dincolo de Pride si Prejudice, și viseaza de a face ceea ce este aproape de neconceput – sa se căsătorească din dragoste, fără a ține seama de bunăstarea financiara.

7,1 Scor IMDB 26 Vizualizări
Daneza 2015 film subtitrat in romana Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard

Director: Tom Hooper

Actori: Filmul Daneza subtitrat in romana este o poveste de dragoste fictiva inspirata din viața artiștilor danezi Lili Elba și Gerda Wegener. La Copenhaga, la începutul anilor 1920, Gerda Wegener (Alicia Vikander), un artist danez, de pictura face un portret al soțului ei, Einar Wegener (Eddie Redmayne), inbracat ca o femeie. Dar cand pictura a câștigat popularitate, Einar început să isi schimbe încet aspectul său pentru a reflecta un aspect feminin și se redenumeste ca Lili Elba.

6,0 Scor IMDB 4 Vizualizări
Lords of Chaos (2018)subtitrat in romana Rory Culkin, Emory Cohen, Jack Kilmer

Director: Dennis Magnusson

Actori: Încercarea unui adolescent de a lansa norvegiană Black metal în Oslo la începutul anilor 1990 duce la un rezultat foarte violent.

6,4 Scor IMDB 29 Vizualizări
Papillon (1973) online subtitrat Steve McQueen, Dustin Hoffman, Victor Jory

Director: Franklin J. Schaffner

Actori: Un om condamnat LA inchisoare pe viata pentru crimă, este trimis la o închisoare în Guyana Franceză. În timpul călătoriei cu barca, el întâlnește pe Louis Dega, falsificator de obligațiuni defensiva, un om slab, care are nevoie de "Papillon" pentru ai oferi protecție in schimbul banilor de care are nevoie pentru a evada din închisoare.

8,1 Scor IMDB 9 Vizualizări
Il Casanova di Federico Fellini (1976) online subtitrat Donald Sutherland, Tina Aumont, Cicely Browne

Director: Federico Fellini

Actori: Giacomo Casanova, bibliotecar vechi la castelul Dux, Boemia, își amintește viața lui, plin cu povesti de dragoste si aventura. Vârstnic, singur și disperat, reamintește interesante excursii din tinerețe calatorind in toate capitalele Europei. Federico Fellini, spirit mai mult laic decat religios, este preocupat de cazurile individuale, deseori patologice, de probleme ideologice si morale, tratate cu o fantezie bogata, cuceritoare, cu note de irationalism, imbinand observatia realista si critica sociala cu o viziune poetica asupra lumii. Opera lui cinematografica poate fi considerata un portret moral si psihologic al Romei, al Italiei, o epopee, o fresca a sufletului latin, a spiritului latin, deseori tratate in ton grotesc, cu ironie, dar si cu intelegere. Ipostazele "eternului masculin" sunt frecvent evocate in filmele sale, cu variatiuni, aceea de aventurier, de cuceritor.

7,6 Scor IMDB 9 Vizualizări
MARY REGINA SCOŢIEI 2018 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden

Director: Josie Rourke

Actori: Mary regina Scoţiei 2018 online subtitrat in romana – Mary, regina Scoției explorează tumultuoasa viață a charismaticei Mary Stuart, regina Scoției. Regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, Mary desfide presiunea curții de a se recăsători. În schimb, ea se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul care I se cuvenea de drept. Dar Scoția și Anglia se află ambele sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, într-o lume patriarhală, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei în așa fel încât să-și păstreze și independența. Hotărâtă să fie mai mult decât o figură simbolică, Mary își exprimă dorința de a revendica tronul Angliei, amenințând, astfel, suveranitatea reginei Elisabeta. Urmează un șir lung de trădări, revolte și conspirații la ambele curți, care vor pune pericol ambele tronuri și care vor schimba cursul istoriei. Mary regina Scoţiei 2018 online subtitrat in romana

6,4 Scor IMDB 52 Vizualizări
The Photographer of Mauthausen (2018) film online subtitrat Roger Danès, Alfred Pérez Fargas

Director: Mar Targarona

Actori: Bazat pe evenimente reale, Francesc Boix este un deținut spaniol în lagărul de concentrare austriac de Mauthausen care încearcă să salveze dovezile de ororile comise în interiorul zidurilor sale.

6,5 Scor IMDB 35 Vizualizări
Bonnie and Clyde 1967 SUBTITRAT IN ROMANA Warren Beatty, Faye Dunaway, Michael J. Pollard

Director: Arthur Penn

Actori: : Bonnie si Clyde (1967) - Filme Online cu: Gene Hackman, Faye Dunaway.Dedicati aventurii, Clyde si Bonnie sunt doi tineri indragostiti. Impreuna au parte de o serie de aventuri neasteptate, totul culminand cu un final care merita vazut.

7,9 Scor IMDB 15 Vizualizări