Specie:

Horror

221 film găsit
THE AXIOM 2018 FILM HD IN ROMANA Hattie Smith, Zac Titus, Nicole Dambro

Director: Nicholas Woods

Actori: The Axiom 2018 film hd in romana – Cu riscul siguranței grupului său, o femeie tânără călătorește într-o pădure națională unde sora ei a devenit prinsă într-o lume multidimensională de monștri. La riscul siguranței prietenei sale, o femeie călătorește într-o pădure națională, în căutarea surorii ei dispărute. Odată ajuns în sălbăticie, ei descoperă că au intrat într-o lume multidimensională plină de monștri. The Axiom 2018 film hd in romana

7,1 Scor IMDB 33 Vizualizări
Hansel and Gretel: Warriors of Witchcraft 2013 subtitrat in romana Booboo Stewart, David DeCoteau, Eric Roberts, Fivel Stewart, Vanessa Angel

Director: David DeCoteau

Actori: : Hansel si Gretel: Warriors of Witchcraft (2013) - Film online subtitrat cu: Booboo Stewart, Fivel Stewart, Vanessa Angel.Jonah și Ella Mazer sunt adolescenți tipici, dar lucruri ciudate și înfricoșătoare se întâmplă la noua lor școală. Ei afla că toți colegii lor de clasă sunt descendenți ai vrăjitoarelor - și cei doi sunt destinați să moară.Enjoyy!!!

7,2 Scor IMDB 15 Vizualizări
Lords of Chaos (2018)subtitrat in romana Rory Culkin, Emory Cohen, Jack Kilmer

Director: Dennis Magnusson

Actori: Încercarea unui adolescent de a lansa norvegiană Black metal în Oslo la începutul anilor 1990 duce la un rezultat foarte violent.

6,4 Scor IMDB 29 Vizualizări
THE DEVIL’S DOORWAY 2018 film subtitrat in romana Aislinn Clarke, Ciaran Flynn, Helena Bereen, Lalor Roddy

Director: Aislinn Clarke

Actori: : The Devil's Doorway 2018 - film online subtitrat cu: Lalor Roddy, Ciaran Flynn, Helena Bereen.În toamna anului 1960, părintele Thomas Riley și părintele John Thornton au fost trimisi de Vatican pentru a investiga un eveniment miraculos într-o casă irlandeză pentru "femei căzute".Aici,cei doi,descopera ceva mult mai oribil.Enjoyyy!

5,2 Scor IMDB 14 Vizualizări
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) online subtitrat Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Banderas

Director: Neil Jordan

Actori: Un vampir spune epic povestea vieții lui: iubire, trădare, singurătate, și foame.Interviu cu un vampir este un film din 1994 gotic bazat pe romanul lui Anne Rice cu același nume. Filmul urmareste povestea lui Lestat (Tom Cruise), un vampir, și omul care la transformat într-un vampir, Louis (Brad Pitt). Filmul se spune ca un flashback, așa cum Louis își spune povestea la un reporter de ziar.

7,6 Scor IMDB 7 Vizualizări
Ticks (1993) online subtitrat Rosalind Allen, Ami Dolenz, Seth Green

Director: Tony Randel

Actori: Un grup de adolescenti cu probleme sunt condusi de niste asistenți sociali pe o retragere pustie din California, neștiind că pădurile sunt pline de căpușe care au suferit mutati de la culturile de marijuana ,cultivate ilegal de localnicii.

5,3 Scor IMDB 16 Vizualizări
Tremors online subtitrat (1990) Kevin Bacon, Fred Ward, Finn Carter

Director: Ron Underwood

Actori: Un mic sat de la marginea deşertului Nevada, ceva pare să se întâmple sub pământ. Când linii telefonice şi drumuri sunt tăiate, oamenii încep să intre în panică, pentru că se pare că există ceva viu şi terifiant sub nisipurile deşertului.

7,2 Scor IMDB 11 Vizualizări
KING KONG (1976) – FILM ONLINE SUBTITRAT Charles Grodin, Jeff Bridges

Director: : John Guillermin

Actori: : Vizionati: King Kong (1976) film online subtitrat in romana - 2 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur, o nominalizare BAFTA - Proprietarul companiei petroliere Petrox Corporation, Fred Wilson, isi investeste toti banii intr-un proiect care presupune cautarea de petrol pe o insula necunoscuta. Ajunsi pe insula acestia isi dau seama ca este pustie, dar localnicii se tem de o gorila uriasa numita Kong.Vizionare placuta!

5,9 Scor IMDB 50 Vizualizări
Just Before Dawn (1981) – Film online subtitrat George Kennedy, Mike Kellin, Chris Lemmon

Director: Jeff Lieberman

Actori: Just Before Dawn (1981) online subtitrat Cinci rulote ajunge în munți pentru a examina o proprietate care au cumpărato, dar sunt avertizați de către pădurarul Roy McLean că un mare maniac inarmat machete terorizează zona. Ignorând avertismentele, ei au înființat tabără, și încep să dispară unul câte unul.

6,3 Scor IMDB 5 Vizualizări
Tideland 2005 SUBTITRAT IN ROMANA Jeff Bridges, Jennifer Tilly, Jodelle Ferland, Terry Gilliam

Director: Terry Gilliam

Actori: : Tara minunilor 2005 - film online subtitrat cu: Jeff Bridges, Jennifer Tilly, Jodelle Ferland.Descris de catre Terry Gilliam ca fiind o combinatie de Alice in tara minunilor si Psycho, TIDELAND este o poveste care exploreaza rezistenta unui copil si felul in care aceasta supravietuieste unor circumstante bizare. Jeliza-Rose este un copil pus intr-o situatie foarte neobisnuita – ambii sai parinti sunt toxicomani. Momentul in care mama ei moare este inceputul unei calatorii ciudate cu tatal sau, Noah, un muzician rock’n’roll expirat.Filmul ezita intre realitate si fantezie pe masura ce Jeliza-Rose evadeaza din coplesitoarea singuratate a casei sale in lumea fantastica a propriei imaginatii. in aceasta lume, licuricii au nume, oamenii mlastinilor se trezesc la apus si veveritele vorbesc. Capetele a patru papusi, de mult timp separate de corpurile lor, ii tin companie: Mustique, Baby Blonde, Glitter Gal si Sateen Lips, pana cand il intalneste pe Dickens, un tanar bolnav mintal cu mintea unui copil de zece ani. imbracat intr-un costum de baie si slip, el isi petrece zilele ascunzandu-se intr-un submarin plin de vechituri transformat in adapost, asteptand sa prinda rechinul urias care traieste printre liniile de cale ferata. Apoi mai este si sora sa mai mare, Dell, o tipa inalta ce se aseamana cu o fantoma, imbracata in negru, ce se ascunde in spatele unei masti de apicultor.

6,5 Scor IMDB 12 Vizualizări