Specie:

Indiene

60 film găsit
Bodyguard 2011 Online Subtitrat

Actori: Bodyguard este un film indian de actiune care urmareste fiica unui nobil bogat care se încadrează în secret în dragoste cu bodyguardul ei. Lovely Singh (Salman Khan) este un specialist; un bodyguard de elita, perfectionist in munca sa și foarte metodic. Divya Rana (Karena Kapoor) este o fată de colegiu, care, din cauza poziției socialepe care o are, familia ei, se afla mereu in pericolul de a fi răpita, de o rețea criminală dedicată să răpească tinere bogate pentru a cere răscumpărare. Asa ca tatăl său decide să il cheme pe Singh ca bodyguard. Ce nu am așteptata ei este că o poveste de dragoste apare între Singh si Divya …

12 Vizualizări
SONI 2018 – FILM ONLINE SUBTITRAT : Ivan Ayr

Director: : Ivan Ayr

Actori: : Vizionati: Soni (2018) film online subtitrat in romana HD.Soni, o tânără polițistă din Delhi, și superintendentul ei, Kalpana, au luat atitudine fata de creșterea numarului decrime cu violenta împotriva femeilor.Cu toate acestea, alianța lor suferă un regres major atunci când Soni este transferată pentru presupusele comportamente greșite.Vizionare placuta!

7,4 Scor IMDB 43 Vizualizări
LANȚUL AMINTIRILOR 1973 – FILM ONLINE SUBTITRAT Nasir Hussain

Director: Nasir Hussain

Actori: Vizionati: Lanțul amintirilor - Yaadon Ki Baaraat (1973) online subtitrat in romana.Deoarece tatăl a fost martorul unui jaf, părinții celor trei frați, Shankar, Vijay și Ratan, sunt uciși, iar cei trei frați sunt despărțiți și cresc separat. Shankar e urmărit de amintirea morții părinților săi, dar devine infractor. Vijay a fost crescut de un om bogat, iar Ratan a devenit artist și și-a schimbat numele. Vor reuși oare să se regăsească?Vizionare placuta!

7,4 Scor IMDB 21 Vizualizări
RAJMA CHAWAL 2018 – FILM ONLINE SUBTITRAT Leena Yadav

Director: Leena Yadav

Actori: : Rajma Chawal (2018) film online subtitrat in romana HD.Un tata internaut de tip rookie încearcă să folosească medii sociale pentru a-și spori relația cu familia sa milenară.Vizionare placuta!

7,3 Scor IMDB 4 Vizualizări
TUBELIGHT 2017 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA Kabir Khan

Director: Kabir Khan

Actori: Tubelight 2017 online subtitrat in romana – Anul 1962. Într-un oraș pitoresc din nordul Indiei, Laxman (Salman Khan) locuiește împreună cu fratele său mai mic, Bharat (Sohail Khan). Cei doi nu au altă familie și sunt inseparabili. Lumea lui Laxman se prăbușește, când izbucnește războiul, iar Bharat se transformă în armată. Un Bharat neajutorat lasă un Laxman devastat în urmă. Știrile de la graniță se înrăutățesc, deoarece tensiunea continuă să crească. Văzând masacrul din jurul lui și îngrijorat de fratele său, Laxman decide că trebuie să înceteze acest conflict și să-și întoarcă fratele. Tubelight 2017 online subtitrat in romana

4,2 Scor IMDB 14 Vizualizări
Jai Ho (2014) Online Subtitrat Sohail Khan

Director: Sohail Khan

Actori: Jai Ho este un film indian de actiune,dramă 2014 regizat de Sohail Khan si produs de Khan, împreună cu Sunil Lulla. In film joaca de asemenea Salman Khan,Tabu si Sunil Shetty alături de Danny Denzongpa ca antagonistul.Jai (Salman Khan), un fost ofițer de armată, este pasionat sa ajute oamenii cand au necazuri și prinde criminalii de unul singur. El a fost unul din cei mai buni soldati din armata indiană, dar a fost suspendat din cauza unei acțiuni disciplinare, după ce a ignorat ordinele Înaltului Comandament și a mers mai departe pentru a salva o grămadă de copii aflati in mainile teroriștilor. El locuiește acum cu mama sa (Nadira Babbar), precum și sora lui Geeta (Tabu), care nu sunt în ceea ce privește…

5,3 Scor IMDB 21 Vizualizări
Magadheera (2009) S.S. Rajamouli

Director: S.S. Rajamouli

Actori: In India secolului XVII, razboinicul Bhairava are misiunea de a apara regatul de invadatorii barbari. Mithravinda, printesa frumoasa de care s-a indragostit este ranita mortal. In semn de omagiu pentru iubirea imensa pe care i-a purtat-o, Bhairava se arunca in gol. Sufletele celor doi se reincarneaza 400 de ani mai tarziu, Harsha este un tanar pasionat de cursele de motocicleta, iar Indu este o tanara frumoasa, fiica unui bogatas. Cei doi se intalnesc intamplator. Doar atingandu-se simt ceva extrem de…

7,9 Scor IMDB 15 Vizualizări
THE AMAZON EXPEDITION 2017 FILM ONLINE SUBTITRAT Kamaleswar Mukherjee

Director: Kamaleswar Mukherjee

Actori: The Amazon Expedition (2017) film online subtitrat.Shankar, un aventurier, se alătură familiei Anna Florian și tatălui ei pentru a călări o mie de mile și a lupta împotriva oricărui pericol pentru a ajunge în orașul mitic El Dorado.Vizionare placuta!

5,0 Scor IMDB 36 Vizualizări
Adevărul întotdeauna triumfă (Satyameva Jayate 2018) Milap Zaveri

Director: Milap Zaveri

Actori: Adevărul întotdeauna triumfă (Satyameva Jayate 2018) e un nfilm de acțiune, dramă, suspans indian. Când luminezi o potrivire… flăcările se aprind|aproape arogant. Cum poate transforma|întreaga lume în cenuşă. Dar, în cele din urmă, îşi|dă seama de valoarea sa. Începe să pâlpâie, pentru|că se temea de arsură. În cele din urmă, arde|puternic pentru ultima oară. Apoi se transformă în cenuşă. Domnule comisar, această investigaţie|a fost pusă ca prima prioritate. Întrebam pe toţi informatorii noştri. Şi-au activat întreaga|reţea în oraş. S-au dat ordine stricte, pentru a împiedica|difuzarea acestei ştiri în mass-media. Fiecare infractor se gândeşte de două ori|înainte de a ucide un ofiţer de poliţie. Nu numai că la omorât, ci la şi|ars când era încă în viaţă. Şi a lăsat cenuşa în fata Staţiei|de Poliţie, pentru a ne provoca. Oricine este, nu se teme de noi. Şi aceasta este,|cea mai mare putere a lui. Este atât de frumos să vedem|azi aici, toţi aceşti oameni… cum s-au alăturat acestei campanii|numită Curăţenia Drive. De fapt, îmi asum|responsabilitatea de a curăţa întreaga ţară şi nu|numai această plajă. Deci, pavilionul nostru tricolor|se poate ridica cu mândrie la cer.

6,0 Scor IMDB 26 Vizualizări
RACE 2 (2013) FILM ONLINE SUBTITRAT Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

Director: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

Actori: Race 2 2013 Online Subtitrat.Ranveer Singh (Saif Ali Khan) calatoreste în locuri exotice si se confrunta cu mafia turca într-o misiune de razbunare a mortii iubitei sale Sonia (Bipasha Basu).Vizionare placuta!

7,9 Scor IMDB 37 Vizualizări