Specie:

Istoric

81 film găsit
SHADOW 2018 FILM HD GRATIS IN ROMANA Chao Deng, Li Sun, Ryan Zheng

Director: Yimou Zhang

Actori: Shadow 2018 film hd gratis in romana – Într-un regat condus de un rege tânăr și imprevizibil, comandantul militar are o armă secretă: o “umbra”, o privire care ar putea să-i păcălească atât pe dușmanii săi, cât și pe regele însuși. Acum trebuie să folosească această armă într-un plan complicat, care va conduce poporul său la victorie într-un război pe care Regele nu-l dorește. Shadow 2018 film hd gratis in romana

7,1 Scor IMDB 120 Vizualizări
KURSK 2018 FILM SUBTITRAT IN ROMANA Léa Seydoux, Colin Firth, Matthias Schoenaerts

Director: Thomas Vinterberg

Actori: Filmul Kursk 2018 film subtitrat in romana urmărește dezastrul submarin K-141 K-141 și neglijența guvernamentală care a urmat. În timp ce marinarii se luptă pentru supraviețuire, familiile lor se luptă cu disperare în fața obstacolelor politice și a șanselor imposibile pentru a ii salva. Kursk 2018 film subtitrat in romana

6,7 Scor IMDB 16 Vizualizări
Gone with the Wind – Pe Aripile Vantului 1939 – filme online Clark Gable, Vivien Leigh, Thomas Mitchell

Director: Victor Fleming, George Cukor

Actori: Gone with the Wind – Pe Aripile Vantului film online este poveste epica a vieții unei femei în timpul uneia dintre perioadele cele mai tumultoase din istoria Americii. O fată frumoasă din Sud desfasoara o dragoste turbulentă cu un barbat blocada în timpul Războiului Civil American.

8,2 Scor IMDB 10 Vizualizări
Il Casanova di Federico Fellini (1976) online subtitrat Donald Sutherland, Tina Aumont, Cicely Browne

Director: Federico Fellini

Actori: Giacomo Casanova, bibliotecar vechi la castelul Dux, Boemia, își amintește viața lui, plin cu povesti de dragoste si aventura. Vârstnic, singur și disperat, reamintește interesante excursii din tinerețe calatorind in toate capitalele Europei. Federico Fellini, spirit mai mult laic decat religios, este preocupat de cazurile individuale, deseori patologice, de probleme ideologice si morale, tratate cu o fantezie bogata, cuceritoare, cu note de irationalism, imbinand observatia realista si critica sociala cu o viziune poetica asupra lumii. Opera lui cinematografica poate fi considerata un portret moral si psihologic al Romei, al Italiei, o epopee, o fresca a sufletului latin, a spiritului latin, deseori tratate in ton grotesc, cu ironie, dar si cu intelegere. Ipostazele "eternului masculin" sunt frecvent evocate in filmele sale, cu variatiuni, aceea de aventurier, de cuceritor.

7,6 Scor IMDB 9 Vizualizări
MARY REGINA SCOŢIEI 2018 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden

Director: Josie Rourke

Actori: Mary regina Scoţiei 2018 online subtitrat in romana – Mary, regina Scoției explorează tumultuoasa viață a charismaticei Mary Stuart, regina Scoției. Regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, Mary desfide presiunea curții de a se recăsători. În schimb, ea se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul care I se cuvenea de drept. Dar Scoția și Anglia se află ambele sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, într-o lume patriarhală, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei în așa fel încât să-și păstreze și independența. Hotărâtă să fie mai mult decât o figură simbolică, Mary își exprimă dorința de a revendica tronul Angliei, amenințând, astfel, suveranitatea reginei Elisabeta. Urmează un șir lung de trădări, revolte și conspirații la ambele curți, care vor pune pericol ambele tronuri și care vor schimba cursul istoriei. Mary regina Scoţiei 2018 online subtitrat in romana

6,4 Scor IMDB 52 Vizualizări
The Photographer of Mauthausen (2018) film online subtitrat Roger Danès, Alfred Pérez Fargas

Director: Mar Targarona

Actori: Bazat pe evenimente reale, Francesc Boix este un deținut spaniol în lagărul de concentrare austriac de Mauthausen care încearcă să salveze dovezile de ororile comise în interiorul zidurilor sale.

6,5 Scor IMDB 35 Vizualizări
VICE 2018 ONLINE SUBTITRAT HD Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell

Director: : Adam McKay

Actori: Vice 2018 online subtitrat hd – Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi. Vice 2018 online subtitrat hd

7,1 Scor IMDB 42 Vizualizări
THE ISLE (2019) – FILM ONLINE SUBTITRAT Matthew Butler-Hart

Director: Matthew Butler-Hart

Actori: Vizionati: Insula - The Isle (2019) film gratis online subtitrat in romana - Pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Scoției, în 1846, o furtună puternică lovește o nava provocând scufundarea acesteia. Trei supraviețuitori trec printr-o ceață groasă dimineața devreme, pierduți și dezorientați. Apa începe să dispara și Insula apare înaintea lor. Ei descoperă în curând că este aproape abandonata, cu excepția a patru locuitori unici: un vechi portar, un fermier, nepoata și o femeie tânără nebună. Odată odihniti și recuperati, marinarii sunt dispuși să plece și să se întoarcă pe continent, dar barca promisă nu apare niciodată. Unul dintre ei începe să investigheze și să învețe despre o tragedie pe mare care a avut loc în urmă cu cinci ani, cauzând pierdereaa câtorva tineri de pe insulă. Când cei doi colegi de navă se întâlnesc intamplator, mitul unei sirene fantomatice care bântuie insula îi determină să descopere adevărul în timp ce se luptă pentru a-și salva propria viață.Vizionare placuta!

6,0 Scor IMDB 40 Vizualizări
ICEMAN 2: THE TIME TRAVELLER 2018 Home > 2018 – FILM ONLINE SUBTITRAT : Wai Man Yip

Director: : Wai Man Yip

Actori: : Vizionati filmul online Iceman: The Time Traveller (2018) subtitrat in romana.Garda imperială și cei trei prieteni ai săi din copilarie trădători au ordonat să-l vâneze pe Iceman, să fie îngropat și înghețat.400 de ani mai târziu acestia sunt dezghețați, continuând lupta pe care au lăsat-o în urmă.Vizionare placuta!

3,9 Scor IMDB 45 Vizualizări
SILENCE 2016 – FILM ONLINE SUBTITRAT : Martin Scorsese

Director: : Martin Scorsese

Actori: : Vizionati filmul online subtitrat in romana HD Silence: Puterea credinţei 2016. Mult așteptatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.Vizionare placuta!

7,2 Scor IMDB 17 Vizualizări