Specie:

Romantic

117 film găsit
ROOM IN ROME (2010)- FILM ONLINE SUBTITRAT Julio Medem

: Descriere: Habitación en Roma - Room in Rome (2010) film online subtitrat in romana.O camera de hotel din centrul Romei servește ca loc pentru două ...

Director: Julio Medem

Actori: Elena Anaya, Enrico Lo Verso, Natasha Yarovenko

6,2 Scor IMDB 34 Vizualizări
I Dream in Another Language (2017)FILM ONLINE SUBTITRAT Fernando Álvarez Rebeil, José Manuel Poncelis, Eligio Meléndez

Director: Carlos Contreras

Actori: Când o limbă moare, o viziune unică a lumii se pierde pentru totdeauna.

7,4 Scor IMDB 24 Vizualizări
Fifty Shades of Grey (2015) online gratis subtitrat Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

Director: Sam Taylor-Johnson

Actori: Literature student Anastasia Steele's life changes forever when she meets handsome, yet tormented, billionaire Christian Grey.

4,1 Scor IMDB 9 Vizualizări
MADEMOISELLE DE JONCQUIÈRES 2018 ONLINE HD Cécile de France, Edouard Baer, Alice Isaaz

Director: Emmanuel Mouret

Actori: Mademoiselle de Joncquières 2018 online hd – Doamna de La Pommeraye, o văduvă tânără înlăturată din lume, se întoarce la curtea marchizului des Arcis, un libertar notoriu. După câțiva ani de fericire neîncetată, ea descoperă că marchizul sa obosit de uniunea lor. Madly în dragoste și rănit teribil, ea decide să se răzbune pe el cu complicitatea de Mademoiselle de Joncquières și mama ei. Mademoiselle de Joncquières 2018 online hd

7,4 Scor IMDB 25 Vizualizări
THE PELICAN BRIEF 1993 online subtitrat

Director: Alan J. Pakula

Actori: Dosarul Pelican 1993 - Film Online cu: Julia Roberts, Denzel Washington.Povestea veridica si palpitanta a unei studente care descopera mobilul si autorul moral al unei crime duble de care sunt legate inalte interese politice si financiare. Cunoasterea adevarului o arunca intr-o teribila singuratate, iar viata-i atarna de un fir de par. Isi gaseste pana la urma un aliat in persoana unui reporter, dar vor reusi ei oare sa supravietuiasca pentru a strange dovezile si a le face publice?

6.5 Scor IMDB 32 Vizualizări
Reconstruction (2003) online subtitrat Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie, Krister Henriksson

Director: Christoffer Boe

Actori: Un tânăr care se credea deja îndragostit de o fată drăguță este atras într-o dramă literar atunci când este capturat de o poveste de dragoste profunda si de stimulare. La prima vedere "Reconstrucția" este o poveste de dragoste între doi străini aruncati împreună pe o platformă de metrou din Copenhaga. Dar, de fapt, acest film este mult mai mult decât aceasta. Este o meditație pe dragoste și noroc, cu privire la necesitatea de a profita de oportunitățile care apar și să fie în concordanță cu deciziile care decurg din această valoare. Viața poate fi schimba complet într-o singură noapte și ne forțează la o reconstrucție totală.

7,5 Scor IMDB 13 Vizualizări
We’ll Never Have Paris (2014) online subtitrat Melanie Lynskey, Geoffrey Cantor, Nancy Marlowe Gordon

Director: Simon Helberg, Jocelyn Towne

Actori: Niciodată nu vom avea Parisul este o comedie romantica regizata de Simon Helberg și Jocelyn Towne care spune povestea de dragoste a lui Quinn (Simon Helberg) care a fost într-o relație dedicată timp de mai multi ani cu Devon (Melanie Lynskey) , și este gata să propună căsătoria pana cand o blonda co-lucrătoare a sa superba dezvăluie dragostea ei pentru el. Quinn are imediat gânduri negative despre căsătorie și termină relația de durata cu jumătatea sa . După o relație scurtă cu blonda, Quinn își dă seama repede că a făcut greșeala vietii lui, așa că pornește la Paris, acolo unde singura si adevărata lui dragoste s-a mutat, pentru a o câștiga înapoi.

5,1 Scor IMDB 16 Vizualizări
Love and Honor 2013 Film Online Subtitrat Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Aimee Teegarden

Director: Danny Mooney

Actori: Filmul de razboi Love and Honor (Iubire şi onoare) este despre un tânăr soldat din Vietnam decide să dezerteze împreună cu cel mai bun prieten pentru a reveni în Statele Unite să-și recâștige dragostea unei fete. Un soldat aflat pe front în războiul din Vietnam află că iubita lui l-a părăsit. Ca urmare el dezertează din armată şi, împreună cu cel mai bun prieten al său, se întoarce în America pentru a încerca să-şi recucerească fosta prietena.

5,7 Scor IMDB 13 Vizualizări
Bodyguard 2011 Online Subtitrat

Actori: Bodyguard este un film indian de actiune care urmareste fiica unui nobil bogat care se încadrează în secret în dragoste cu bodyguardul ei. Lovely Singh (Salman Khan) este un specialist; un bodyguard de elita, perfectionist in munca sa și foarte metodic. Divya Rana (Karena Kapoor) este o fată de colegiu, care, din cauza poziției socialepe care o are, familia ei, se afla mereu in pericolul de a fi răpita, de o rețea criminală dedicată să răpească tinere bogate pentru a cere răscumpărare. Asa ca tatăl său decide să il cheme pe Singh ca bodyguard. Ce nu am așteptata ei este că o poveste de dragoste apare între Singh si Divya …

12 Vizualizări
Tengo ganas de ti 2012 Online Subtitrat In Romana Mario Casas, Clara Lago, María Valverde

Director: Fernando González Molina

Actori: In filmul Tengo ganas de ti “Trei metri deasupra cerului” il vedem pe Hache “H” care începe o poveste de dragoste cu Gin. Dar, în ciuda timpului H nu poate uita fosta sa iubita Babi, ceea ce duce la un inevitabil triunghi amoros . Acum dilema va fi mare. Oare cu cine va rămâne H – cu Gin sau cu Babi?

7,1 Scor IMDB 11 Vizualizări