Specie:

Short

5 film găsit
Scrat: Spaced Out 2016 film online subtitrat hd Aubrey Solomon, Michael J. Wilson

Scrat: Spaced Out 2016 film online hd gratis – Este al cincilea în seria de filme de scurt metraj Ice Age. Fiind un amestec format din toate scenele l...

Director: Galen T. Chu, Mike Thurmeier

Actori: Karen Disher, Neil deGrasse Tyson, Chris Wedge

6,5 Scor IMDB 29 Vizualizări
ANGELA’S CHRISTMAS 2017 – FILM ONLINE SUBTITRAT Damien O'Connor

Director: Damien O'Connor

Actori: Angela's Christmas (2017) online subtitrat in romana.Situat în Irlanda în anii 1910, "Crăciunul Angelei" este o poveste amuzantă, inimaginabilă și plină de inimă despre puterea familiei și dorința nevinovată a unui copil de a se asigura că toată lumea este în siguranță, la caldura și iubită la Crăciun.Vizionare placuta!

8,8 Scor IMDB 33 Vizualizări
WORLD OF TOMORROW 2015 FILM ONLINE HD Don Hertzfeldt

Director: Don Hertzfeldt

Actori: World of Tomorrow film online hd Filmul de scurt metraj este cu o fetita care dupa ce este rapita, se trezeste intr-un loc ciudat, care pare sa fie viitorul ei indepartat.

8,2 Scor IMDB 10 Vizualizări
ZION 2018 ONLINE HD SUBTITRAT IN ROMANA Floyd Russ

Director: Kimberly Clark, Zion Clark, Gilbert Donahue

Actori: Zion 2018 online hd subtitrat in romana – Născut fără picioare și amestecat de la o familie adoptivă la alta, Zion Clark își găsește drumul spre a deveni un luptător profesionist. Zion 2018 online hd subtitrat in romana

7,5 Scor IMDB 21 Vizualizări
TOM CLANCY’S THE DIVISION: AGENT ORIGINS 2016 FILM HD GRATIS

Director: Devin Graham, Adrian Picardi

Actori: Tom Clancy’s the Division: Agent Origins hd gratis Un film de scurt metraj si actiune care se petrece in New York de Black Friday unde rand pe rand, serviciile de baza incep sa o ia razna. Cateva zile mai tarziu, societatea se prabuseste in haos si neavand de ales, guvernul activeaza Divizia, o unitate secreta.

6,3 Scor IMDB 6 Vizualizări