Specie:

Sport

33 film găsit
MO SALAH: A FOOTBALL FAIRYTALE (2018) Gary Lineker, Jürgen Klopp, Mohammed Salah

Director: Mohammed Salah, Jürgen Klopp, Gary Lineker

Actori: : Vizionati: Mo Salah: A Football Fairytale (2018) film online subtitrat in romana.Un documentar care a urmat succesului fotbaliștilor egipteni, Mohammed Salah, care sa bucurat de un prim sezon fructuos pe Merseyside cu Liverpool F.C., cu interviuri cu profesioniști, experți, prieteni și așa mai departe, care pictează imaginea vieții lui Salah și drumul către succes Vizionare placuta!

6,3 Scor IMDB 21 Vizualizări
Trading Paint (2019) SUBTITRAT IN ROMANA John Travolta, Rosabell Laurenti Sellers, Shania Twain

Director: Karzan Kader

Actori: Veteran de rasă șofer de curse Sam Munroe și fiul său, un șofer coleg dintr-un oraș mic depăși familie și conflicte profesionale, echilibrarea concurenței, ego-ul, resentimentele și un adversar de curse pentru a ieși mai puternic pe de altă parte.

5,0 Scor IMDB 17 Vizualizări
Absent Nemotivat 1990 subtitrat hd in romana Jean-Claude Van Damme, Harrison Page, Deborah Rennard

Director: Sheldon Lettich

Actori: Absent Nemotivat 1990 subtitrat hd in romana – Lyon Gaultier (Jean-Claude Van Damme) este un dezertor din Legiunea Străină ajuns în SUA. El il găsește pe fratele său mort , el trebuie sa ajute sotia si fica acestuia. Pentru a câștiga banii necesari, Gaultier decide să ia parte la unele lupte clandestine foarte periculoase. Absent Nemotivat 1990 subtitrat hd in romana

6,1 Scor IMDB 5 Vizualizări
High Flying Bird 2019 online subtitrat Tarell Alvin McCraney

Director: Steven Soderbergh

Actori: High Flying Bird 2019 online subtitrat – În mijlocul unui blocaj pentru baschet, agentul sportiv Ray Burke (André Holland) se află prins în fața ligii și a jucătorilor. Cariera lui este pe linie, dar Ray joacă pentru mize mai mari. Cu doar 72 de ore pentru a trage un plan îndrăzneț, el depășește toate puterile jucători, descoperind o portiță care ar putea schimba jocul pentru totdeauna. High Flying Bird 2019 online subtitrat

6,6 Scor IMDB 19 Vizualizări
Creed II (2018) Steven Caple Jr.

Director: Steven Caple Jr.

Actori: Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru…

8,4 Scor IMDB 19 Vizualizări
Kickboxer 1989 Film Online Subtitrat GRATIS Mark DiSalle, Glenn A. Bruce

Director: Mark DiSalle, David Worth

Actori: Kickboxer povesteste despre Kurt Sloane (Jean-Claude Van Damme) care trebuie să învețe arta antica kick boxing de Muay Thai pentru al razbuna pe fratele sau. Când Tong Po, campionul de Kickboxing însetat de sânge, il lăsat paralizat pe fratele său, Eric. Kurt jură răzbunare pe omul pe care toată lumea il considera invincibil.

6,3 Scor IMDB 10 Vizualizări
CAMPEONES 2018 – FILM ONLINE SUBTITRAT Javier Fesser

Director: Javier Fesser

Actori: Campeones (2018) online subtitrat - Un antrenor de baschet este condamnat la serviciu în folosul comunității, forțat să lucreze cu o echipă de jucători cu handicap mental.Vizionare placuta!

7,3 Scor IMDB 28 Vizualizări
Race – Cursa 2016 online subtirtat Joe Shrapnel, Anna Waterhouse

Director: Stephen Hopkins

Actori: Cursa online subtirtat este un film de biografie despre Jesse Owens (Stephan James) care vrea sa devina cel mai mare atlet din istorie lucru care îl împinge pe scena mondială in 1936 a Jocurile Olimpice, unde se confruntă împotriva viziunii lui Adolf Hitler a supremației ariene.

7,0 Scor IMDB 9 Vizualizări
The Phenom 2016 film online hd subtitrat Noah Buschel

Director: Noah Buschel

Actori: The Phenom 2016 film online hd subtitrat Un jucător de baseball ( Johnny Simmons ) este trimis din ligile majore înapoi in Liga Mică atunci când jocul său coboara si devine devine neregulat. Mai târziu, sesiunile sale cu un psiholog sportiv ( Paul Giamatti ) îl conduce să se confrunte cu relația lui cu probleme cu tatăl său ( Ethan Hawke ). În ciuda situaţiei de criză în care a ajuns, tânărul jucător de baseball conştientizează faptul că tatăl său este atât sursa succesului său pe plan profesional, cât şi a stagnării sale.Scenariul si regia Noah Büschel. The Phenom 2016 film online hd subtitrat

5,4 Scor IMDB 10 Vizualizări
Emma’s Chance 2016 film online hd gratis subtitrat in Romana Anna Elizabeth James, Tyler W. Konney

Director: Anna Elizabeth James

Actori: Emma’s Chance 2016 film online hd gratis – Ca să fie pe placul colegilor ei populari de la școală, Emma acceptă provocarea de a intra prin efracție pe o proprietate particulară pentru a călări un cal. Însă poliția o surprinde asupra faptei, iar pentru încălcarea proprietății private este condamnată să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Deloc întâmplător, Emma este repartizată chiar la ferma de salvare a cailor unde a comis infracţiunea. Ajunsă din nou la faţa locului, adolescenta se ataşează treptat de un cal de curse care fusese maltratat şi care nu se mai lăsa încălecat de nimeni. Dobândind noi abilităţi şi mai multă încredere în propriile forţe, Emma concepe un plan pentru a-şi răscumpăra greşeala şi a salva ferma pe care a ajuns să o îndrăgească. Emma’s Chance 2016 film online hd gratis.

6,5 Scor IMDB 5 Vizualizări