Specie:

Western

25 film găsit
BIG KILL 2018 FILM SUBTITRAT HD Scott Martin

Big Kill 2018 film subtitrat hd – După moartea soției sale, Jim, contabilul, a venit din Est să se alăture fratelui său în afaceri. Jake și Travis, do...

Director: Scott Martin

Actori: Jason Patric, Lou Diamond Phillips, Christoph Sanders

4,7 Scor IMDB 21 Vizualizări
NEVER GROW OLD 2019 SUBTITRAT HD IN ROMANA Ivan Kavanagh

Never Grow Old 2019 subtitrat hd in romana – Un antreprenor irlandez profită atunci când procurorii preiau un oraș liniștit de frontieră american, dar...

Director: Ivan Kavanagh

Actori: John Cusack, Emile Hirsch, Antonia Campbell-Hughes

5,5 Scor IMDB 42 Vizualizări
For a Few Dollars More (1965) online subtitrat Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Gian Maria Volonté

Director: Sergio Leone

Actori: Doi vânători de recompense, cu aceleași intenții, fac echipa pentru a prinde un haiduc de Vest. Povestea este despre doi cowboy, Monco (Clint Eastwood) și colonelul Douglas Mortimer (Lee Van Cleef), care lucrează împreună pentru a capta personajul negativ numit El Indio pentru care vor primi o recompensă de 10.000 de dolari.

8,3 Scor IMDB 15 Vizualizări
The Wrath of God online subtitrat (1972) Robert Mitchum, Frank Langella, Rita Hayworth

Director: Ralph Nelson

Actori: Un Preotul revoluționar si un Irlandez promit să elibereze un grup de ostatici de militari din America de Sud le este oferita libertatea în cazul în care acceptă să răstoarne un lider militar local.

6,2 Scor IMDB 16 Vizualizări
Django online subtitrat (1966) Franco Nero, José Canalejas, José Bódalo

Director: Sergio Corbucci

Actori: Un om intră într-un oraș si este prins între două facțiuni rivale, KKK si o gasca de bandiți mexicani. Acest om este Django, iar el este prins într-o luptă împotriva ambele părți. Django are un plan de răzbunare. Cu piesa muzicala din titlu dependent de atragatoare efectuata de Rocky Roberts, “Django”, a făcut un star internațional din Franco Nero, și, împreună cu trilogia lui Leone Man With No Name, a stabilit Spaghetti Western ca un gen popular pe plan internațional.

7,3 Scor IMDB 9 Vizualizări
BANDIDAS 2006 – FILM ONLINE SUBTITRAT : Joachim Rønning, Espen Sandberg

Director: : Joachim Rønning, Espen Sandberg

Actori: : Vizionati Bandidas - Banditele (2006) film online subtitrat in romana.Mexic, anul 1880. Sara Sandoval este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez (Penelope Cruz) cea a unui fermier sărac. Cele două tinere n-au nimic în comun în afară de originea lor mexicană, însă amândouă sunt aruncate de soartă în același vârtej de aventuri. Cu ajutorul lui Quentin Crooke (Steve Zahn), un tânăr și idealist detectiv din New York, cele două îi zădărnicesc planurile lui Tyler Jackson (Dwight Yoakam), un om de afaceri care vrea să îi deposedeze pe mexicani de pământurile lor pentru a construi o cale ferată.Vizionare placuta!

5,7 Scor IMDB 25 Vizualizări
The Train Robbers 1973 online subtitrat gratis Burt Kennedy

Director: Burt Kennedy

Actori: In acest film vechi Western numit The Train Robbers subtitrat gratis o doamna pe nume Lowe (Ann-Margret), care este o văduvă atractiva, vrea să recupereze o jumătate de milion de dolari în aur care soțul ei ia a furat în timpul asaltului asupra unui tren. Lane (John Wayne), este atras de recompensa oferită de 50.000 $, si decide pentru a o ajuta. In colaborare cu prieteni lui.

6,4 Scor IMDB 10 Vizualizări
The Good, the Bad and the Ugly 1966 online hd subtitrat in romana Luciano Vincenzoni, Sergio Leone

Director: Sergio Leone

Actori: The Good, the Bad and the Ugly film hd incepe cu o înșelătorie intre trei vânători de recompense cand se alătură doi oameni într-o alianță incomodă împotriva unei a treia într-o cursă pentru a găsi o avere în aur îngropat într-un cimitir la distanță. In timpul razboiului civil american (1861-1865), trei vânători de recompense pornesc în căutarea unei comori pe care nici unul dintre ei nu o poate găsit fără ajutorul celuilant. Deci, ei lucrează împreună pentru a obține prada.

8,9 Scor IMDB 5 Vizualizări
THE SISTERS BROTHERS 2018 FILM SUBTITRAT HD IN ROMANA

Actori: The Sisters Brothers 2018 film subtitrat hd in romana – Bazându-se pe romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt, The Sisters Brothers (2018) urmărește povestea fraților Eli și Charlie, doi asasini plătiți aflați pe urmele unui prospector care a furat de la șeful lor. Charlie și Elie trăiesc într-o lume sălbatică și ostilă, au sânge pe mâini: atât al criminalilor, cât și al celor nevinovați. Frații trăiesc în orașul Oregon și lucrează pentru Commodore, acționând ca niște bătăuși și uneori ca niște călăi. Ei trebuie să călătorească în San Francisco pentru a îndeplini o nouă misiune pentru șeful lor: să-l găsească și să-l ucidă pe Hermann Kermit Warm, un căutător de aur. Din Oregon până în San Francisco, începe o vânătoare implacabilă, o călătorie inițiatică care va testa această legătură nebună care îi unește. Cu toate acestea, Eli are o criză existențială și începe să se îndoiască de longevitatea carierei alese, iar Hermann ar putea avea o ofertă mai bună. The Sisters Brothers 2018 film subtitrat hd in romana

14 Vizualizări
PENTRU UN PUMN DE DOLARI 1964 – FILM ONLINE SUBTITRAT Sergio Leone

Director: Sergio Leone

Actori: Vizionati: Pentru un pumn de dolari - Per un pugno di dollari (1964) online subtitrat in romana.Doua clanuri rivale Baxter si Rojo sunt distruse de un cowboy solitar. Cu acest prim voleu, regizorul Sergio Leone deschide celebra lui serie de "western-spaghetti". La acea data necunoscut, Clint Eastwood este brusc propulsat la rangul de star. Tema muzicala, compusa de Ennio Morricone, ramane emblematica pentru acest gen de filme. "Am abordat genul cu multa dragoste, cu multa ironie si am pus in prim plan grija pentru autenticitate.Vizionare placuta!

8,0 Scor IMDB 86 Vizualizări 1 Comentariu