PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50by9lL1FXOU1SR2N3TVV0R2RIRlBlSGxKYW5Sc1dEZFRkejA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    ROMANA

    NETU

    HD

    VEZI ONLINE
Background
Image Rambo: First Blood Part II – Rambo: Primul sânge, partea II (1985)

Rambo: First Blood Part II - Rambo: Primul sânge, partea II (1985)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
1985HD1h 35m450 views

Rambo: First Blood Part II – Rambo: Primul sânge, partea II (1985) – John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi şi erou al războiului din Vietnam, este acum prizonier într-o închisoare federală, deşi este nevinovat de acuzaţiile aduse.
Noi veşti despre un grup de soldaţi, dispăruţi în timpul luptelor din războiul cu Vietnam-ul, indică faptul că aceştia sunt încă în viaţă dar sunt ţinuţi prizonieri. Colonelul Trautman este autorizat să îl elibereze din închisoare pe Rambo şi să îi încredinţeze misiunea de salvare a celor câţiva supravieţuitori.
Rambo este singurul care ar putea pătrunde în spatele liniilor inamice, singurul capabil să ducă la bun sfârşit misiunea…Rambo: First Blood Part II – Rambo: Primul sânge, partea II (1985)

Gen Film: Acțiune, Aventuri, Război, Thriller

Director: Fred Rollin, George P. Cosmatos, Jeanne Scott, Patrick Kinney

Tag-uri: , , , , ,

Actori:
Vezi mai multVezi mai puțin
Filme similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site-ul nostru va ofera spre vizionare filme alese pe ani si categorii : filme din 2021, filme online de actiune, filme horror, aventura sau comedie cu subtitrare in limba romana la o calitate foarte buna HD....