×
Info!Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video! Disable Ad-Block for all video sources!" Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !
Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.! Va Multumim!!!

Chris Hemsworth vorbeşte despre cum va deveni Hulk Hogan. A cui a fost ideea biopicului

12 apr. 2019
Valentin

„Transformarea va fi remarcabilă şi sunt nerăbdător pentru ceea ce urmează”, a spus actorul

 

Pe Chris Hemsworth îl aşteaptă o lungă perioadă de antrenament intens pentru biopic-ul în care îl va juca pe Hulk Hogan. Actorul a fost anunţat în rol în luna februarie şi a vorbit pentru prima dată despre acesta cu cei de la Balance Magazine.

„O să am nevoie de mult timp pentru a mă pregăti pentru acest rol din cauza cerinţelor fizice. Şi e ceva ce cu siguranţă nu poţi face fără o implicare totală. Dar va fi foarte distractiv. Transformarea va fi remarcabilă şi sunt nerăbdător pentru ceea ce urmează”, a spus el.

Hemsworth a mai explicat şi cum a luat naştere proiectul, după o idee a lui Todd Phillips, care va sta şi la cârma acestuia.

„Am tot vorbit despre proiect cu Todd Phillips. El a venit cu ideea şi iniţial trebuia să fie un serial TV. Însă ne-am avântat într-o zi în propuneri şi idei noi şi am devenit entuziasmaţi de ceea ce ar putea fi realizat. Scenariul filmului nu este încă gata, încă se mai lucrează la el, suntem într-o fază preliminară a proiectului”, a punctat australianul de 35 de ani.

De scenariu – ce va înfăţişa anii de început ai celebrului wrestler şi actor, ocolind controversele ce i-au umbrit cariera – se ocupă Scott Silver (8 Mile, The Fighter, viitorul film Joker). Chiar Hogan l-a considerat pe Hemsworth potrivit să îl portretizeze într-un posibil film biografic, după cum a declarat într-un interviu din 2013: „Este nevoie de un actor serios, care ştie ce face. Ştiţi cine ar fi potrivit? Tipul acela din filmul de acţiune Thor”, a spus el.

  • Comentarii
  • Niciun comentariu încă.
    Nu vrei să fii primul?

    ×

    Ofera-ne un like !