×
Info!Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video! Disable Ad-Block for all video sources!" Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !
Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.! Va Multumim!!!

De ce Avengers: Endgame înseamnă mai mult pentru Brie Larson decât Captain Marvel

12 apr. 2019
Valentin

„M-am alăturat MCU într-un moment magic”, a spus actriţa

 

Interpreţii supereroilor rămaşi în viaţă după Avengers: Infinity War s-au reunit duminică, 7 aprilie, cu prilejul unei conferinţe de presă organizate pentru promovarea lui Avengers: Endgame. Printre ei s-a aflat şi Brie Larson, care o joacă pe Captain Marvel, supereroina nou introdusă în Universul Cinematografic Marvel. Aceasta se va alătura efortului Răzbunătorilor de a „repara” consecinţele „pocnitului din degete” al lui Thanos.

Actriţa a vorbit, chestionată chiar de către Jon Favreau (regizorul lui Iron Man şi Iron Man 2 şi producătorul filmelor The Avengers), despre ceea ce a însemnat pentru ea rolul lui Captain Marvel.

„Endgame va rămâne un film tare drag mie pentru că a fost prima dată când am îmbrăcat costumul lui Captain Marvel. Acesta este filmul pe care l-am făcut prima dată, aşa că a trebuit să mă zbat şi să înţeleg cine este acest personaj fără vreun scenariu pentru el sau pentru Captain Marvel. Şi să îmi joc pentru prima dată rolul în faţa unor nume intrate deja în legendă”, a spus actriţa.
„Am ajuns să mă alătur MCU într-un moment magic. Am nimerit la aniversarea celor 10 ani de MCU şi am fost prezentată tuturor chiar la imortalizarea acelei aniversări, aşa că a fost o zi remarcabilă, ireală, pentru mine. Dar nu mi s-a permis să spun mai nimic despre asta. […] Abia aştept să fie lansat acest film [Endgame, n. red.]. Vreau să pot să vorbesc despre experienţa pe care am avut-o, lucru pe care nu l-am putut face multă vreme”, a mai spus Larson, făcând referire la insistenţele producătorilor de a păstra secretul în legătură cu mai tot ceea ce se întâmplă în film.

Avengers: Endgame se lansează pe 14 aprilie.

  • Comentarii
  • Niciun comentariu încă.
    Nu vrei să fii primul?

    ×

    Ofera-ne un like !