×
Info!Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video! Disable Ad-Block for all video sources!" Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !
Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.! Va Multumim!!!

Viitorul proiect al lui Christopher Nolan – „un film cât trei filme”

11 apr. 2019
Valentin

Afirmaţia îi aparţine protagonistului peliculei, Robert Pattinson

 

Următorul proiect al lui Christopher Nolan, despre care s-a spus că va fi „un blockbuster inovator, de acţiune”, a fost descris recent şi de cel ales drept protagonist, actorul Robert Pattinson.

Starul filmelor Twilight, citat de independent.co.uk, a spus despre film că „este unul dintre cele mai nebuneşti lucruri pe care le-a văzut în ultimii ani” şi că „va fi un film cât trei filme”. Nu se ştie însă dacă Pattinson s-a referit strict la durata peliculei – este totuşi destul de greu de crezut că aceasta va ajunge să aibă şase ore; varianta împărţirii acestuia în două părţi este mai plauzibilă.

Actorul a dezvăluit şi că, pentru citirea scenariului, cei de la Warner Bros. l-au „încuiat într-o cameră”, pentru ca niciun detaliu legat de acesta să nu ajungă la presă sau la public. O descriere incitantă vine însă din partea thehollywoodreporter.com, ce a numit proiectul „o aventură care te poartă pe tot Globul, ce se aseamănă pe alocuri cu Inception, însă implică continuumul spaţio-temporal”. Producţia filmului va începe în vară, iar lansarea este programată pentru iulie 2020.

Pattinson îşi promovează acum noul film, SF-ul High Life, ce se lansează în Statele Unite pe 12 aprilie. Alte două pelicule ce îl au în distribuţie se vor lansa anul acesta: horror-ul The Lighthouse, ale cărui filmări au fost atât de „dure”, a mărturisit actorul, încât aproape că l-a „luat la pumni pe regizor”, şi drama istorică The King, în care joacă alături de Timothée Chalamet.

  • Comentarii
  • Niciun comentariu încă.
    Nu vrei să fii primul?

    ×

    Ofera-ne un like !